Køb billetter..

Fætters tourafslutning på Høloftet

Høloftet, Thyholm.

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
FÆTTERS INCL. DELEMAD kr. 580,00 (kr. 550,00)
FÆTTERS INKL. DELEMAD (ALLEGENER) kr. 580,00 (kr. 550,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Fætters tourafslutning på Høloftet-billetter

Musikalske røverhistorier vender retur til Høloftet

De vestjyske aner fornægter sig aldrig, og hvorfor sku’ de også det. De har for længst slået deres navn fast på de danske spillesteder og i radioen, og det fortsætter de med. I en under- og velspillet stil, hvor du må kigge forgæves efter nogen, der minder om … Fætters.

Sidste efterår var de forbi og fyldte Høloftet med gæster, fremragende sammenspil og røverhistorier, og allerede den aften blev det vist slået fast. Høloftet må gerne være tourafslutning for Fætters igen i 2024.

Og sådanne Fætre kan man regne med og lave aftaler med – 16. november er de tilbage på Høloftets scene.

Ja, de ER fætre eller grandfætre – bandet, der startede med at spille på et par værtshuse, lod sangskrivningen gå sin gang og med frisk, vestjysk luft under vingerne charmerer mere end bare hjemegnen. Med stoltheden over et ophav, fortællinger om selv samme, ro og en tryghed i at vide, hvor man kommer fra.

”Vi er helt almindelige mennesker, og der ligger en forpligtigelse i at tale vores område op. Især, fordi vi er stolte af det. Yderområderne skal alt andet end afvikles. De skal udvikles,” fortæller Anders Toft Bro, en af fætrene, som sammen med resten af fætrene er klar til snart at ta’ på landevejen igen.

Og historien gav sig selv, for ’når man ikke kunne noget med en bold, og der ikke var en café eller biograf i nærheden, skulle man noget andet’, som de siger. Fætters familie ku’ noget med ord og toner, og fætrene, hvor fire ud af fem deler oldeforældre, fortsætter. Heldigvis. For det griber om sig, og selvom det Thyborøn’ske sidder godt tatoveret på den vestjyske rygrad, er deres egen klare sejlrute helt klar – og ørehængende. ”Der, hvor du bliver kaldt fiskersøn, selvom din far er smed”, som det lyder i storhittet ’Opsangen’.

FÆTTERS indtager scenen kl. 20.00, men traditionen tro er der fællesspisning inden det går løs.
Aftenens lækre delemad fra Jette Aas består af:

Små sandwich med fiskefrikadeller

Wraps med Pulled kylling, bacon grønt og yoghurt dress.

Italiensk bønnesalat med mozzarella

Grønkålssalat med ribbenstegs ”hapser”

Pærer tærter med creme fraiche

        


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os


Oplysningslinks
Cookies
Privatlivspolitik