Køb billetter..

Højskoledag på Høloftet

Høloftet, Thyholm.

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
HØJSKOLEDAG PÅ HØLOFTET kr. 415,00 (kr. 385,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Højskoledag på Høloftet-billetter

Høloftet på Thyholm har i 2024 levet i 10 år. Og loftet har levet godt og har i alle årene givet så mange fine oplevelser. Så ufattelig mange musikere, foredragsholdere og artister i det hele taget har været forbi, og fælles for de aftener og dage, vi har skabt, har været fællesskab og kulturelle øjeblikke

Høloftet og støtteklubben ”Høloftets venner” vil altid gerne prøve nye fællesskaber og events af, og derfor blev der i samarbejdet med fhv. højskoleforstander Niels Ole Frederiksen, Middelfart sat ”En højskoledag på Høloftet” sammen i marts.

”Høloftets Venner” ville med dette initiativ, gerne medvirke til at styrke det folkelige fællesskab og oplysning gennem foredrag, nogle gode fortællinger og fællessang.

Derfor var denne højskoledag et tilbud til alle interesserede - og det blev modtaget umådeligt flot.

Nu gør Høloftets Venner og Niels Ole Frederiksen det så igen.

PROGRAM FOR ”EN HØJSKOLEDAG PÅ HØLOFTET”

Kl. 8.45 Kaffe/te med rundstykker med pålæg/marmelade/ost

Kl. 9.30 - 10.00 Morgensang – v/kursusleder Niels Ole Frederiksen, Middelfart

Kl. 10.15 – 12.15 “Et langt liv i politik. Hvad var - og er det væsentligste?” V/Fhv. højskolemand, minister og MFer Bertel Haarder. 

Vi skal høre om et liv i det politiske og kulturelle centrum de sidste 40 år heraf 22 år som minister. Bertel Haarder er nok den politiker, der har haft flest forskellige ministerposter gennem tiden, og så har han aldrig benyttet sig af en personlig “spindoktor”. Det bliver en rejse med Bertel Haarder fra Rønshoved Højskole til Rigets Hovedstad. 

Kl. 12.30 - 13.30 Frokost – tre stykker smørrebrød. Øl, vin og vand kan købes.

Kl. 13.30 “Da lysekronen faldt ned i lagkagen” v/ Fhv. højskoleforstander Niels Ole Frederiksen

Titlen på dette foredrag skulle nok have været "Danmarks-historier". Foredraget handler altså ikke om lagkager og lysekroner. Men derimod om nogle historiske begivenheder, som har gjort indtryk på NOF.  Det er ikke et erindringsportræt i gængs forstand, men snarere anekdotiske erindringsglimt med en historisk reference.

Kl. 15.30 Kaffebord og afslutning

Prisen for højskoledagen er kr. 385,- pr deltager inkl. formiddags- og eftermiddagskaffe/te, frokost og det ovenstående højskoleprogram.

Arrangører og foredragsholdere:

 Høloftet v./ Hanne og Bent Hargaard

Høloftets venner v./ Karsten Jørgensen

Niels Ole Frederiksen, Middelfart - tilrettelægger og kursusleder.

Fhv. højskolemand, minister og MFer Bertel Haarder. 

 NB: Hvis interessen for arrangementet ikke er stor nok, forbeholder vi os sig retten til at aflyse senest den 1. september 2024.  Alle der har betalt for deltagelse, får det fulde beløb retur.
Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os


Oplysningslinks
Cookies
Privatlivspolitik