Køb billetter..

Radio Høloftet præsenterer Nyborg FM

Høloftet, Thyholm.

Radio Høloftet præsenterer Nyborg FM
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
RADIO HØLOFTET PRÆSENTERER NYBORG FM KL. 19.00 kr. 110,00 (kr. 100,00)
PIZZABUFFET KL. 18.00 kr. 110,00 (kr. 100,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Radio Høloftet præsenterer Nyborg FM-billetter

Måske var du med, de sidste par gange, vi havde besøg af Jesper Nyborg. Du kender ham måske fra Nyborg Station på P4 og P5. Han er blevet én af Høloftets særdeles gode venner og så kommer han gerne forbi Høloftet og laver eksklusiv radio. Men det er altså en helt særlig slags radio… som kun kan høres denne aften på Høloftet. Det bliver ikke sendt, det kan ikke streames… det er ægte live med dig som gæst i studiet

Du skal se dette for dig: I stedet for at slænge dig i sofaen derhjemme og skrue op for din radio for at nyde go’ musik, så ta’r du nu din bedre halvdel, den gode ven eller kollega under armen, og drager mod Høloftet.

Her afvikler Jesper Nyborg 2 timers radio. Du finder en plads ved et bord, får måske serveret et glas vin eller en kop kaffe. Måske du og dine venner har strikketøjet med, måske et brætspil. Der er plads til hygge denne aften, mens Radio Høloftet afvikler Nyborg FM fra scenen. Jesper Nyborg er en storyteller, der ved alt muligt og umuligt om de kunstnere, som du lige gik og troede, du var den eneste i verden, der kendte til. Vi glæder os helt vildt til, at Jesper kommer forbi og vender plader og laver radio på Høloftet.

Vi er vilde med Radio-konceptet, hvor vi får skabt aftener, hvor historierne bag musikken i endnu højere grad bliver fortalt. Hvor vi deler musikalske oplevelser, men også vores historier om den. Og når Jesper Nyborg så samtidig inviterer en musiker, som ville tage os med in i skabelsen af musikken, bliver det for alvor helt vildt dejligt.

Denne gang er den musikalske gæst ingen ringere end Oscar Mukherjee, som med sit band Mukherjee Development i den grad har fået flyvehøjde. Oscar har været på Høloftet før, men ellers har man kunnet møde den fremadstormende musikere på mange af landets scener – i år også på både Nashville Nights i Odense og Tønder Festival. Oscar kommer denne aften på Høloftet både med historier, spiller lidt sange og hygger med os.

Du kan som sædvanligt sms’e ind til programmet, og er du heldig, opfylder Jesper Nyborg dit ønske.

Der er vel kun tilbage at sige: Kom og vær med på en rigtig rar lytteoplevelse!

Hele herligheden koster kun kr. 100,- + gebyr, og se – det er ikke så galt, når vi har været heldige at trække hele 2 kapaciteter til Høloftet

Og det sker på Radio Høloftet onsdag d. 6. november kl. 19.00

Nyborg FM går i luften kl. 19.00, men vi drømmer da om, at vi kan spise aftensmaden sammen inden. Så allerede kl. 18.00 er der fællesspisning med pizza på buffeten.

        


Høloftet

Hanne & Bent Hargaard
Skærshøjvej 11
7790 Thyholm

mail@hoeloftet.dk


Følg os


Oplysningslinks
Cookies
Privatlivspolitik